kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kohti uusia tuulia :)

Koittihan sekin aika vihdoinkin, kun kuopuksemmekin sai peruskoulun päättötodistuksen. Onnittelut J! Hieman haikein mielin katselin aamulla, kun poika tälläytyi pukuun ja suuntasi kohti koulun kevätjuhlaa. Mielellämme olisimme osallistuneet itsekin juhlaan, mutta kunnioitimme jälkeläisemme toivomusta ja jätimme koulun juhlan väliin. Monta kertaa häneltä kyllä kyselin mahdollisuutta osallistua, mutta aina saimme kieltävän vastauksen. Syyksi hän ilmoitti: äiti, sä kuitenkin alat pillittää siellä, joten ette tule sinne. Taisipa poikani suojella itseään silmien vetistymiseltä herkkänä hetkenä, on meinaa perinyt äitinsä itkuherkkyyden :) No sama juttu kävi myös esikoispojan kanssa, emme saaneet osallistua myöskään hänen peruskoulun päättäjäisjuhliinsa pari vuotta sitten. Omituisia mukuloita ;) Nyt täytyy vielä muutama viikko jännittää jatko-opiskelupaikan suhteen. Toivottavasti on onni myötä vielä silloin.

Nämä kevätjuhlat ovat läpi vuosien olleet itselleni hieman tunnerikkaita hetkiä; itku kurkussa katsellut juhlasalissa pienten koululaisten esityksiä ja välillä muutama kyynelkin vierähtänyt poskille. Ja se oikeasti alkavan kesän tunne, kun on ollut Suvivirren aika!

Ja on tässä vielä yhdet onnittelut paikallaan. Miniäkokelaammekin valmistujaisjuhlia vietetään tänään. Onnea S ja iso halaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistaja sekä käynnistä. Tervetuloa myös uudelleen!