kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Valokuvien valokuvaus :)

Huvittelin tässä ihan omassa seurassa ja valokuvasin vanhoja lapsuusaikaisia kuvia, jotta saan ne digimuotoon. Eihän niitä kuvia niin kamalasti ollut, mutta muutaman muiston sain tallennettua. Tässä kuvassa on näköjään ollut Joulu taustasta päätellen ja huomiopas tämä seikka: jo tuolloin on näköjään ollut helmet kaulassa ;)

On se jännä miten noista vanhoista mustavalkoisista valokuvista muistaa värejä esim. omista, siskon ja  muiden vaatteista. Tästä kuvasta en kylläkään muista mitään vaatteiden väriä, mutta tuolla telkkarin päällä olevan koristesaappaan värin muistan, se oli viininpunainen. Tämän muistaminen tietenkin liittyy siihen, että olen myös vähän vanhempana katsellut tuota saapasta. Ehkä sitä on pikkulikkana ihannoinut omaa äitiänsä ja varsinkin jotain ihanaa mekkoa, joka on ollut hänen päällään ja joskus sitten saattanut itse jopa leikkiä sillä ;) Muistan kyllä tosiaan kun tuli leikittyä ja pukeuduttua "naiseksi" vetämällä äidin asuja ja kenkiä yllensä, mutta sitä en muista tuliko salaa käytyä huulipunapuikon ja luomivärin kimppuun, ehkä. 

Viikonloppuna ollaan lähdössä Keski-Suomeen vanhempien luokse pikavisiitille ja täytyy palauttaa nämä valokuva-albumit, mistä tämäkin kuva on peräisin. Alun perin oli tarkoitukseni tehdä ihan muita juttuja näistä valokuvista, mutta jotenkin on niin vaikeata valita niitä "parhaita paloja" elämän varrelta, joten luovuin tekemisestä sen suhteen. Voihan se olla, että jossain vaiheessa raahaan taas albumit mukanani sieltä ja jatkan aloittamatonta urakkaa ;)

Tämäpä näistä höpinöistä tällä kertaa ja oikein mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistaja sekä käynnistä. Tervetuloa myös uudelleen!