kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Suloinen kaaos - ups mitä löytyykään


Messuhankintojen innoittamana päätin järjestää/siivota aarrelaatikot, joissa suloinen kaaos. Kaikki kyllä periaatteessa järjestyksessä helmet siis niille kuuluvissa paikoissa ja metalliosat omissa lokeroissaan, mutta vähän sikinsokin mikä missäkin. Itselläni on ollut käytössä kaksi tuollaista lokerikkohässäkkää, mutta tila alkoi niistä loppumaan kesken, joten teinpä sitten kauppoja juniorin kanssa, jolla sattui olemaan samanlainen lokerikko melkein joutilaan.


Väillä piti ottaa sänky avuksi pöytäpinta-alan loppuessa, koska pitihän lokerikot saada auki, jotta ne saa järjestettyä.

Tässä siivoushommassa oli yksi ihana puoli, pääsi hypistelemään noita kivi- ja helmi-ihanuuksia...mutta myös todeta ups - mitä kaikkea täältä löytyykään! On näköjään tullut laitettua kaikennäköisiä erilaisia helmiä samaan lokeroon ja autuaasti unohtanut niiden olemassaolon. Täytyykin ehkä käyttää varastot vähemmäksi ennen uusia hankintoja ;)


Reilut pari tuntia tuossa vierähti, mutta nyt on lokerot järjestyksessä ja sain oikein värisävyjen mukaan niitä laitettua.

Sama kohtalo oli metalliosilla, kiinnitystarvikkeet yhdessä kotelossa, renkaat ja linkit toisessa. 


Onneksi on suhteellisen pieni varasto, joten ehkä jatkossa saisi pidettyä paremmin järjestystä yllä.


 
Pöytä/työpiste siistitty, joten onpas mukava jatkaa koruilun merkeissä sitten joskus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistaja sekä käynnistä. Tervetuloa myös uudelleen!