kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

torstai 31. tammikuuta 2013

Tule pian viikonloppu!

31.1.2013 - osa 14 - Tule pian viikonloppu!

Onpas nyt kummallinen ilta, kun täytyy joka paikkaan kirjoitella, joten jatketaan vielä täälläkin. Vimma varmaan johtuu siitä, että tänään ja itse asiassa eilenkin oli töissä melkoisen tiiviit päivät toimintakertomuksen merkeissä, onneksi kuitenkin vain kokoamista muiden laatimista teksteistä, ja nyt tuntuu, että vauhti ei lopu. No näin takin ollessa melkoisen tyhjä, odottelenkin tässä jo hartaasi tulevaa viikonloppua ja varsinkin lauantaita, jonka saan pyhittää vain itselleni muiden huidellessa MP -messuilla ja ties missä. Ja koska kerrankin on mahdollisuus nauttia vain omasta seurasta, olen antanut itselleni luvan tehdä vain sitä mitä haluan. Varmaan tässä kohtaa ei ole kovinkaan vaikeata arvata mitä se on, aivan oikein, koruiluahan se ja mahdollisesti ihanat päikkärit. 
Koruteemaan liittyen täytyy vielä tunnustaa tämäkin juttu: laitoin viime viikolla nuoremman teini-ikäisen poikani lainaamaan itselleni muutaman ihanan korukirjan (oma kirjastokorttini on jossain teillä tietämättömillä) ja kirkkain silmin hän lupautuikin lainaamaan ne, mutta vain, jos itse käyn ne sitten palauttamssa. Tokihan tällaiseen diiliin lupauduin ja odottelin kirjoja tulevaksi, mutta eipäs hän niitä sitten tuonutkaan. Taisi mokoma olla tuolloin kirjastolla kaverinsa kanssa, eikä kehdannut käydä niitä lainaamassa (ihmeellistä :D). No nyt ihana lapseni oli käynyt kirjastossa ja yllätys odotteli kotiin tullessani pöydällä, joten nyt aion hieman ottaa ennakkoon tuota omaa aikaa ja alkaa selailemaan noita kirjoja.

Ihanaa tulevaa viikonloppua myös teille, nauttikaa, kuten itsekin aion tehdä! 

PS. Ja paljon mahdollista, että etusivulta löytyy viikonlopun aikana uusia postauksia. Olen meinaan nyt taas saanut lisää kivoja pikku juttuja, kun silloin jossain vaiheessa sorruin "ostoksille".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistaja sekä käynnistä. Tervetuloa myös uudelleen!