kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

lauantai 19. tammikuuta 2013

Pullantuoksua ja kirjatilaus

Hyvää alkanutta vuotta ja pakkaslauantaita! Enpä olekaan aikoihin leiponut pullaa, joten näin pakkasen kunniaksi päätin toteuttaa tämän kauan harkinnassa olleen työn.

Ja tästä se lähti:


Reseptivihko eteen ja taikinan tekoon. Taikinan ohje on peruja äidiltäni, joka varmaankin on sen omassa nuoruudestaan kirjoittanut ylös. Mitat ovat kahvikupillisia! Siis silloin kun on isommasta määrästä kyse.
Ja täytteeksi kaikkea paljon ja enemmän kanelia. Inhoan korvapuusteja, joissa ei ole kuin häivähdys kanelia.
Sitten rullataan, leikataan ja muotoillaan tai miten sen nyt kuvailisikaan. Jokainen voi ihan itse nimetä tuon vaiheen mieluisakseen.
Kohtotuksen jälkeen voitelu, sokerointi ja uuniin!


Ja nam!  

Herkulliset korvapuustit valmiita. Kohta täytyy keitellä kahvit ja maistella aikaansaannoksia :)Täytyy tässä samaan syssyyn vielä kertoa, että olen myös tänään tehnyt toisen teon, mitä olen pitkään harkinnut, mutta en ole toteuttanut, koska en tiedä, olisivatko rahat menneet hukkaan. Ostin tai tarkemmin sanottuna tilasin ihka ensimmäisen korukirjani: "Upeat, helpot korut" Stephen O`Keeffe. Jos tuli hutiosto, niin eipähän kauheasti harmita, koska löysin tämän puoleen hintaan kirja-alesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistaja sekä käynnistä. Tervetuloa myös uudelleen!