kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulu tulla jolkottaa

Tervehdys pitkästä aikaa! Ei ole oikein aktiivisuutta löytynyt bloggailuun, mutta nyt oli aika tarttua sarvista härkää, oli niin herttainen pariskunta eilen kukkia käärimässä.

Olen siis ollut puoli viikkoa jälleen sairauslomalla, tällä kertaa jokin kamala kuumetauti, Ensimmäisenä päivänä kuume nousi yli 39, seuraavana päivänä piteli vielä asteita reilussa 38:ssa, mutta eilen jo helpotti sen verran, että pääsi käymään kaupassa. 

No ruokatavaroiden lisäksi tarttui mukaani pieni joulukukkanen viemiseksi Keski-Suomeen (jonne en valitettavasti päässytkään lähtemään) ja maksun jälkeen suuntasin askeleeni kukkien paketointipistettä, mutta siinä oli vanha pariskunta paketoimassa omia kukkasiaan, joita oli vielä ilman käärettä neljä jäljellä. Rouva ojenteli kukkasia miehelleen, joka kääri kukkaset paperiin. Hetken odoteltuani tuli rouva kuiskaamaan minulle, että hänen miehensä voi kääriä minun kukkaseni, koska heillä on niin paljon vielä omia kukkia jäljellä ja hänen miehensä on entinen kukkakauppias, joten homma käy häneltä nopeasti. No mieli ilahtuneena ja kun en oikein voimissanikaan ollut, niin otin tarjouksen vastaan ja oli ilo katsella, kun kukka pääsi ammattimaisin elkein kääreisiin. Kiittelin vielä pariskuntaa ja toivottelimme toisillemme hyvät joulut. Voi, miten voi pieni elekin ilahduttaa ja tuoda hyvän mielen.

Tänään siis piti lähteä Keski-Suomeen viemään joulutervehdyksiä, mutta aamulla totesin, että en ole siinä kunnossa, että jaksaisin lähteä, joten muu perhe suuntasi ilman minua sinne.Itse yritän saada jotenkin aikani kulumaan täällä kotosalla, mutta kun ei jaksa tehdä mitään, niin on kovin pitkiä nämä yksinäisen tunnit ja kissastakaan ei ole mitään seuraa, on koko päivän nukkunut yläkerrassa. Nyt sentään hiippaili alakertaan, kävi ruokakupilla ja kuinka ollakaan, jatkaa nukkumista sohvalla :) Ehkäpä teen kissalle kohta seuraa :D.

Mukavaa Joulun odotusta, muistakaahan olla kilttejä!

- kirsema -

PS. Ensi viikolla koittaa hetki, jolloin esikoiseni voi sitten sanoa OHI ON! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistaja sekä käynnistä. Tervetuloa myös uudelleen!