kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Suvivirren aika


Niinpä se päättyi tämäkin koulutaival, nimittäin esikoisen. Nyt on sitten sähkärin paperit takataskussa ja on hyvä jatkaa elämässä eteenpäin. 

Nuoripari suunnitteli ja lupasi valmistaa ihan itse juhlatarjoamiset...voileipäkakku, joka muuttui valmispikkupitsoihin, suklainen juustokakku, joka muuttui perinteiseksi täytekakuksi, jonka tekemisessä jouduin avustamaan ja muut tarjottavat tilattiin mummilta. Että näin, mutta juhlat saatiin aikaiseksi suunnitelmista huolimatta :)

Poika aloitti vänkäämisen pukeutumisen suhteen jo muutama päivä aikaisemmin...olivat poikien kanssa sopineet, että laittavat tavalliset, mutta siistit vaatteet, pukua ei missään nimessä pueta päälle. Vielä valmistujaisaamuna kävimme keskustelua: 

"Olis kiva laittaa puku päälle"
"No laita, tämä on sun päivä"
"En laita, kun ei kellään muullakaan ole pukua"
"Ota edes takki mukaan!"
"En varmaan ota"

Lopputulema: ei pikkutakkia mukana ja kaikki muut pojat puvussa/pikkutakissa. Juuri näin! Mutta tutkintotodistus tuli, ja ihan hyväkin vielä, ilman pukua/pikkutakkia.


Itse asiassa on esikoisella vielä yksi koulu odottamassa viiden viikon päässä, nimittäin silloin on aika astua valtion oppeihin. Sitä ennen armoton työputki edessä, ehkä pari päivää lomaa ennen todellista koetusta :)

Jaha, niin se tämä aika rientää, mukuloista sen huomaa.Vielä pari vuotta eteenpäin, niin sitten olisi nuorempikin sälli saatu valmiiksi (toivon mukaan).

Kaunista kesäkuun ensimmäistä päivää!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistaja sekä käynnistä. Tervetuloa myös uudelleen!