kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Mökkikausi avattu :)

Kiirastorstaina lähdettiin avaamaan tämän vuoden mökkikausi tietoisena siitä, että siellä on lunta ja lapiot unohtuivat syksyllä varastoon. Potkimalla lumia sivuun saimme ensin raoteltua liiterin ovea, josko sieltä löytyisi jotain kättä parempaa. Löytyihän sieltä...kirves...hätähän ei lue lakia, joten kirves käteen ja möyhentämään lumikasoja muiden ovien edestä, jotta saadaan lapiot käyttöön. Poika löysi nurkan takaa myös vanhan rikkinäisen airon, joka sekin toimi oivana apuvälineenä ennen kuin kukaan muisti käydä tarkistamassa lumikolan sijaintia. Kun lapiot ja kolat oli vihdoin saatu käyttöön, alkoi polun tekeminen kohti mökin ovea, että pääsee myös sisään. 

Toki terassin puolellakin on sisäänkäynti mökkiin, mutta hieman hankala kuskata kaikki tavarat sitä kautta. Muutama tovi näissä lumitalkoissa kului, mutta polut saatiin tehtyä. 

Tämä lumitilanne itse asiassa ei edes ollut paha, muistan joskus, mahtaisko olla jotain kymmenkynta vuotta taaksepäin, niin samaisen polun reunamat ylettyivät melkein vyötärölle saakka, joten helpolla päästiin.

Kissapoloistakin vaivasi kylmyys ennen kuin mökki alkoi lämpiämään kunnolla. Peppi siis kiipesi sänkyyn ja hautautui peiton alle.


Mökkikausi siis tuli avattua, mutta vielä täytyy muutama aika odotella ennen seuraavaa reissua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistaja sekä käynnistä. Tervetuloa myös uudelleen!