kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

maanantai 1. lokakuuta 2012

1.10.2012

1.10.2012

Aikani kuluksi päätin laittaa ihan uuden sivun Jotain ihan muuta -tarinoille eli tällä sivulla on siis kaikkea muuta höpötystä elämäni varrelta.
En kuitenkaan jaksa siirtää noita etusivun Jotain ihan muuta tarinoita, liian paljon vaivaa nääs ;), vaan laitanpa ne linkin kautta tänne.
Jotain ihan muuta osa-3 mikä väriksi

1.10.2012 - osa 4 

"Uskomatonta, mutta totta"

Viime viikon torstaina päättivät pitkäkyntiset käydä tyhjentämässä parkkiruutumme ja vielä keskellä melkein kirkasta iltapäivää eli n. klo 16.20. Kyseessä oli siis isännän silmäterä eli moottoripyörä, jolla oli ikää n. 4 kk. Ei muuten mennyt kuin pari minuuttia, niin pyörä oli irrotettu (katkaistu) lukoista ja kolme ukkelia nosti sen pakunsa kyytiin. Mutta onni onnettomuudessa, naapurin motoristi oli juuri menossa omalle pyörälleen, huomasi tämän oudon tapahtuman ja ehti ottaa auton rekkarin ylös. Kaikki tiedot tietysti ilmoitettiin poliisille, jotka reippaasti saapuivatkin paikalle tutkimaan asiaa. Kaikista parasta tässä jutussa oli se, että jepet oikeesti olivat tehneet työnsä hyvin ja eilen saimme hakea löytyneen omaisuutemme takaisin. Oltiin meinaa ihan varmoja, että sitä pyörää ei enää tämän maan kamaralla näy, koska ko. merkki on erittäin haluttua tavaraa itäisessä naapurissa, joko osina tai kokonaisena. Pyörää oli tietysti jonkin verran ehditty ropaamaan eli virtalukko ja bensatankin lukko olivat murrettu sekä peilit revitty irti, ajokilometrejä ei ollut tullut mittariin. Näin sitä omakohtaisesti sai sitten kokea myös tämän ikävän asian, sitä on vaan niin sinisilmäisesti uskonut, ettei itselle voi tapahtua tällaista, ainoastaan muille. Ja vaikka kyse ei ollut sentään asuntomurrosta, niin kuitenkin jäi epämiellyttävä olotila vähäksi aikaa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistaja sekä käynnistä. Tervetuloa myös uudelleen!